Продукти: 80 г солети 40 г гхи 2 бр крема сирене 250 г гриловани тиквички сол, зехтин, лимонов сок и черен пипер на вкус магданоз и червено чили за поръсванеНатрошете солетите на трохи. Добавете гхито и намачкайте всичко с ръце, докато маслото се разтопи и смеси напълно с трохите. Разбъркайте крема сиренето в купа с добавени на вкус сол, черен пипер и зехтин. Тиквичките нарежете на парченца с размер около 2 на 2 см. Добавете към тях наситненото чили, магданоз и лимоново сок. Оставете да престоят за кратко.През това време покрийте избраната тавичка или форма с хартия за печене. Размерът трябва да е около 20/22см. Дъното покрийте с трохите и притиснете плътно, за да слепнат. Оставете блата за 3-4 мин в камерата на хладилника, след което покрийте равномерно с крема сиренето, а върху него разпределете тиквичките. Оставете да стегне в хладилник за поне 30 минути преди сервиране.