10% от продажбите на Smiles даряваме за детски усмивки

В Harmonica се стремим да правим нещата с мисъл и грижа – за природата, за хората, за малките и големите, за нещата, които зависят от нас.

И сме щастливи, когато намерим подходящ начин да сме в подкрепа – смислена и устойчива, да градим рамо до рамо с хора и организации, които правят света по-добър.

С фондация „За нашите деца“ се познаваме отдавна и емоционално, и по човешки сме щастливи, че са способни да променят детските съдби, да даряват внимание, щастие и радост на малките човеци.

Вярваме в мисията им и сме горди свидетели, че да – те успяват да бъдат на разположение по най-добрия начин, когато децата и семействата са в нужда. Да бъдеш родител е голямо предизвикателство, но да бъдеш дете без семейство и родителска ласка е истинският труден път.

Избрахме да подкрепим уютния дом „Детство“ – център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, който с обич от екипа на Фондацията са нарекли „Детска къща“. Именно там се дарява най-значимата нужна и навременна грижа за най-малките, изгубили родителска топлина за отделен период от живота си.

Как? Помагаме в грижата за дечицата с надеждата да имат по-щастливо детство, като даряваме 10% от всеки закупен пакет Smiles за потребностите на Детската къща.

Защо Smiles? Защото разкошните ни хрупкави пръчици усмихват децата и даряват невинна вкусна радост на детската площадка, у дома и къде ли още не. Споделяме я с вас и се надяваме заедно, освен чистия вкус, да споделяме и грижата за тези, които разчитат на всички нас.

Търсете трите вида Smiles с този стикер и нека донесем повече усмивки заедно!

 

 

С голяма благодарност към партньорите ни, които откликнаха на тази благородна кауза –
ето магазините, в които можете да откриете специалните пакети:
Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.