Брашно

Пшенично пълнозърнесто брашно

Изборът на брашно определя успеха на рецептата и вкуса на хляба, козунака и дори палачинките в събота сутрин. Затова е добре да сме сигурни в качеството и произхода на “насъщния”, особено, когато го правим сами. При пълнозърнесто брашно се ползва цялото пшеничено зърно. Външната му обвивка е богата на минерали и растителни влакна (фибри). И […]

Пшенично бяло брашно

Истински бяло, тип 550, съвършено гладко и висококачествено брашно, с перфектни технологични и кулинарни свойства, без никакви допълнителни съставки и добавки. С него всички любими тестени вкусотии не просто се получават, а директно обират овациите. Идеално за печива – бисквити и сладкиши. Имайте предвид, че съдържа глутен.

Пълнозърнесто ръжено брашно

Изборът на брашно определя успеха на рецептата и вкуса на хляба, козунака и дори палачинките в събота сутрин. Затова е добре да сме сигурни в качеството и произхода на “насъщния”, особено, когато го правим сами. При пълнозърнесто ръжено брашно се смила цялото зърно. Затова е богато на фибри и минерали. И тъй като мелим брашното […]

Лимецово брашно

Изключително ценно брашно, известно на хората от хилядолетия. Източник на витамини и минерали, с понижено съдържание на глутен спрямо другите брашна от житни култури. Идеално за приготвяне на здравословни изкушения – и солени, и сладки, които можете да консумирате в големи количества с кристално чиста съвест.

Социално