Кори за баница

Кори за баница

Хубавата баница е като хубавата къща – трябват й добри основи. Може да сложиш всякаква дограма, великолепна боя, маркови мебели – ако основите са лоши, къщата ще падне. Можеш да сложиш най-скъпите яйца и балканския шампион по заквасване, ако корите са лоши – баницата ще присяда. Затова – пробвайте нашите кори, за да сте сигурни в добрия резултат. Имат само един недостатък – толкова са вкусни, че ще ви се наложи да печете баници и щрудели по-често.

Вижте как се правят корите harmonica.

Качества

Аромат онзи, който усещате на вдоха на хлебарница
Цвят бял
Вкус мек, плътен
Външен вид квадратни листа
Съхранение в хладилник
Срок на годност 2 седмици охладени

 

Съдържание

Био пшеничено брашно, вода, щипка хималайска сол.

Как се прави

Съставките се омесват в тесто. Точат се и сетеглят ръчно.

Нашите кори ги прави майстор Илиян в Сливница. Той казва, че истината е в качественото зърно и никоя машина не може да замени силата на човешкия допир – месенето на тестото с ръце е любов.

 

Хранителна стойност

в 100 г.

Енергийност

310 kcal / 1297 kJ 15.42%

Мазнини

1.4 g 2%

Въглехидрати

65.8 g 25%

Белтъчини

8,7 g 17%

 

  • Certified Organic
  • Vegan
  • GMO Free
  • Pesticide Free
  • BG-BIO-02

Опаковки

  • Пакет 400 г

Предложения

Не се колебайте да експериментирате по всякакви начини с корите ни за баница, те го заслужават. Податливи са към солени и сладки внушения (а защо не и към солено-сладки). Ябълки и тиква. Спанак и сирене. Коприва и кашкавал. Извара и стафиди. Знаем, че можете още много.

От добрите кори може да излезе баница със сирене, или с млада коприва, или с пресен спанак. Наесен ще е ябълков щрудел, а през зимата топъл зелник или баница с късмети. Абсолютно незаменими през цялата година!

Около Коледа свършват супер бързо по магазините и често ни питат за още.

Социално