Млечни

Масло

Едно дълго чакано допълнение в отбора на млечните ни продукти вече е налице. Запознайте се с масло harmonica – равноправен член на семейството пълномаслени продукти, наред с кашкавала, млякото и сиренето. Дълго проучвахме различни производители и тяхната продукция, но нюхът ни за истинска храна ни заведе при един германски еквивалент на нашите фермери – човек, […]

Кисело мляко 3,6%

Био, пасищно, пробиотично, нехомогенизирано, истинско българско кисело мляко.

Кисело мляко 2%

Био, пасищно, пробиотично, нехомогенизирано, истинско българско кисело мляко.

Прясно мляко

Правим всичко възможно да запазим полезните съставки, да го подлагаме на възможно най-малко обработка.

Крема сирене

Постигнахме традиционното крема сирене, което си спомнят по-възрастните ни роднини. Онова, с деликатния млечно-кисел вкус, сметанов аромат и маслена текстура.

Айрян

Айрянът ни е една от големите гордости. Защото е типична местна напитка, която хората познават от векове, и по тази причина е изключително трудно да се направи айрян, който задоволява вкуса на всеки. Знаем го от личен опит, тъй като ние – стига излишна скромност – успяхме. Всеки, който да го опита, ни поглежда изненадано […]

По-кисело мляко

Добрата екипна работа нa Lactobacilus bulgaricus и Streptococcus thermophilus водят до получаването на кисело мляко със специфични качества, аромат, консистенция и киселинност.

Сирене

100% природа в сиренето harmonica, с всичките си специфични ароматни и цветни особености, и вкусни така, както може да бъде само чистата и истинска храна.

Млечнокисела напитка малина

Прекрасното ни био мляко среща био конфитюра от малини. Резултатът е ароматна млечнокисела напитка, незаменима по време на безкрайните следобедни игри през лятото. Този път разширихме компанията на обичайните и обични полезни бактерии в киселото мляко (Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus), като им прибавихме още три: Lactobacillus rhamnosus; Lactococcus gasseri; Bifidobacterium longum. Всеки от тези […]

Млечнокисела напитка Biotic+ с инулин

Цял отбор юнаци в бутилка мляко! Заслужават да ги изброим поименно: Lactobacillus bulgaricus; Streptococcus thermophiles; Lactobacillus rhamnosus; Lactobacillus gasseri; Bifidobacterium longum. Много са! Силни са! И вършат чудесна работа – за стомаха, храносмилателната и дори имунната система. Потискат развитието на вредни микроорганизми, обогатяват разнообразието от полезни бактерии и допринасят за по-доброто им преживяване в организма. А […]

Кашкавал

Една от причините кашкавалът да не е толкова известен по света, колкото белия си саламурен братовчед, е, че у нас истински кашкавал отдавна почти не се продава. Чужденците си мислят, че кашкавалът това е нещо като тяхното жълто сирене, но не толкова добро. И се заблуждават – кашкавалът има свой собствен характер, който го прави […]

Млечнокисела напитка с липов мед

Всяка глътка от млякото ни за пиене с липов мед ще ви изпълни с вкуса и богатството на българската природа. Към пълномасленото ни био краве мляко добавихме малко суров липов мед за сладост и пробиотична закваска. Така освен чистите съставки, имаме невероятен вкус и добрите бактерии помагат за по-доброто функциониране на организма. Специално подбраните пет […]

Козе сирене

Козите са известни ценители на изисканите ястия сред тревопасните. Те винаги безпогрешно избират най-свежите растения и билки, докато пасат, затова млякото е с интензивен и плътен вкус, и е богато на витамини и минерали.

Социално