Оцет

Съчетават перфектно вкус и здраве.

Ябълков оцет

Ябълковият оцет присъства много отдавна на нашата трапеза. Навремето всяка баба е знаела какви са неговите качества и как да го приготви. Това знание се е предавало от поколение на поколение, докато идва времето на модерните градски хора. И, както много други теми, тази също се размива в динамиката на тяхното ежедневието. Ябълковият оцет на […]

Меден оцет

От био пчелен мед, през медовина, до непастьоризиран и нефилтриран оцет от мед… Не е магия, а напълно естествен процес на ферментация. Меденият оцет harmonica се прави изцяло от пчелен мед, благодарение на две фази на ферментация. Процесът е дълъг, но пък позволява запазването на ценните хранителни вещества на меда. А резултатът е вкусен, сладък […]

Винен оцет

Виненият ни оцет е в пряка роднинска връзка с традиционният винен оцет – такъв, какъвто го правят хората в Южна и Централна Европа още от едно време. Той е незаменим приятел на някои от любимите ни местни салати, но най-важното – разбъркан със счукан чесън, виненият оцет е съставка, без която рибената чорба или шкембето […]

Балсамов оцет

Единственото място в света, където се прави оригинално балсамико, е Модена, Италия. И тъй като се стремим всичко в harmonica да е истинско и приготвено по традиционна рецепта, нашето балсамико също идва от Модена, но се бутилира в България. Правим го, защото знаем, че модерните хора наред с любимите си български храни и продукти, обичат […]

Социално