Млечен шоколад

Млечен шоколад

Нашият млечен шоколад ще се изправи достойно и пред най-стриктните и изтънчени познавачи на тази фина материя. Само едно парченце е необходимо, за да си даде човек сметка, че тук става въпрос за едно принципно ново ниво на хрупкавост, на необятни пространства от какаовост и млечност и изобщо – на една цяла съвсем  нова вселена от шоколадовост.

Качества

Аромат характерен
Цвят светло кафяв
Вкус сладък, типичен
Външен вид блокчета

 

Съдържание

Млечен – сухо мляко, какаово масло и съвсем малко ванилия бурбон. Всеизвестен факт е, че натуралното органично отглеждано какао е източник на магнезий.

Как се прави

Шоколадът се произвежда в пловдивската работилница за шоколадови вълшебства на Мария и Винсан Гайо. Процесът е изключително интересен, отнема много време и е почти изцяло ръчен. Като се започне от сортирането на какаовите зърна, през изпичането и след това смилането, продължим със слагането във формички и опаковането – във всеки етап човекът присъства физически и помага с двете си ръце. Шоколадът зрее 2 седмици.

Хранителна стойност

в 100 г.

Енергийност

548 kcal / 2294 kJ

Мазнини

38.5 g

Въглехидрати

40.4 g

Белтъчини

7.4 g
  • Certified Organic
  • GMO Free
  • Pesticide Free

Опаковки

- 80 г

- 55 г

Предложения

Натрошете млечен шоколад в купички, сложете няколко чаши със солети, разредете една две кани сироп и сте готови и за най-изморителното детско парти. Можете спокойно да оставите малките диванета да си дивеят и да се преместите в съседната стая с питие в ръка, с чистата съвест на човек, подсигурил достатъчно енергия и добро настроение.

Истински шоколад, от какаови зърна, без емулгатори и заместители.

Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.