Печени чушки капия

Печени чушки капия

Ти каква капия си!

Българска, червена, най-сочната! Расла на слънце в био ферми в Тракия, изпечена на бавен огън и обелена старателно. В деликатна марината по специална рецепта с нерафинирани олио и захар и малко сол. Овкусена с превъзходен ябълков оцет и пресен магданоз.

Уникално вкусни чушки, топят се в устата…

Качества

Добавки био ябълков оцет, нерафинирано олио, захар, сол, магданоз
Подготовка готови за изяждане
Произход чушките са от български био зеленчукови ферми
Съхранение след отваряне да се съхранява в хладилник
Срок на годност 24 месеца

Съдържание

Буркан, пълен с огромни червени български био чушки. За да се случи магията сме добавили био ябълков оцет, нерафинирано био олио, подправили сме с малко магданоз, хималайска сол и тръстикова захар.

Как се прави

Приготвянето на зимнина е стара българска традиция. Чушките се берат ръчно, пекат се на бавен огън и се обелват внимателно. Заливаме със специална марината, затваряме в буркани и стерилизираме.

Хранителна стойност

в 100 г.

Енергийност

209 kcal / 873 kJ 10.45%

Мазнини

19.30 g 27.69%

- от които наситени мастни киселини

0.27 g 1.35%

Въглехидрати

7.39 g 2.84%

- от които захари

3 g 3.33%

Белтъчини

1.01 g 2.02%

Сол

1.9 g 31.67%
  • Certified Organic
  • Gluten Free Ingredients
  • Vegan
  • GMO Free
  • Pesticide Free

Опаковки

Буркан от 550 г.

Предложения

Абсолютно самодостатъчни за разядка. Задължителна част от редица традиционни български салати.

Масово при консервиране се добавят оцетна или лимонена киселина. Ние се отличаваме с употребата на био ябълков оцет като естествен консервант.

Социално