Зрял боб

Зрял боб

Много хора смятат, че бобът е… скучен. И… бавен. И… може да ти се отяде, докато стане готов. И може би донякъде хората са прави. И наистина трябва да знаеш най-късно в понеделник, че в сряда ще ти се яде боб. За да имаш време да си го купиш, да го накиснеш (за поне 8 часа), да го свариш – един път, два пъти, три пъти, да го отпениш и да го оставиш да си поври на спокойствие няколко часа. А ако ей сега веднага те налегне апетит за боб, нищо не може да се направи по въпроса.
Обаче може! Ето този чудно хубав боб в буркан е съвсем готов за консумация. И дори за вкусни експерименти. На салата, крем супа, на фурна и дори в сладкиш – в никакъв случай не е скучен.

Освен това господин Боб е:

  • приготвен по домашному – киснат е цяла нощ, сменени са му и трите води и дори е варен в казан;
  • много вкусен;
  • чист българин.

Зрял боб. Тук и сега. От Хармоника.

Качества

Произход български био ферми
Вкус мек, готов за ядене
Външен вид сварен боб в буркан
Съхранение след отваряне да се съхранява в хладилник
Срок на годност 24 месеца

Съдържание

Био български зрял боб, щипка хималайска сол, вода от варенето.

Как се прави

Бобът се кисне 12 часа, вари се в казан, сменя му се водата, вари се пак, отпенва се, затваря се в буркани.

Хранителна стойност

в 100 г.

Енергийност

65.3 kcal / 273 kJ 3.27%

Мазнини

<1 g <1.43%

- от които наситени

0.1 g <0.5%

Въглехидрати

5 g 1.92%

- от които захари

0.95 g 1.06%

Белтъчини

6.47 g 12.94%

Сол

0.65 g 10.83%
  • Certified Organic
  • Vegan
  • GMO Free
  • Pesticide Free
  • BG-BIO-02

Опаковки

Буркан от 570 г.

Предложения

На салата, крем супа, на фурна и дори в сладкиш – в никакъв случай не е скучен.

Не трябва да го чакаш няколко часа да се свари.