Спечелихме Great Taste награда за сиропа от рози!

Изключително сме щастливи, че нашият сироп от рози бе отличен с една звезда на межународното съзтезание Great Taste Awards 2017, което се счита за „Оскарите“ на хранителния свят и епикурейския еквивалент на наградата „Booker“!

Great Taste Awards 2017 се организира от Гилдията на производителите на хранителни деликатеси в Обединеното кралство и е признат критерий за изискани и високачествени храни и напитки.

Ето и част от аргументите на журито, с които присъждат наградата на нашия сироп от рози:

„Сироп с прекрасен натурален вкус, плътни ароматни нотки на роза и не прекалено сладък. Възможните употреби на този продукт са огромни както за готвене, така и за разнообразни напитки. Също така мислим, че с други алкохолни напитки и коктейли ще има различен вкус и ще пасне много добре. Страхотен продукт.“

„Лек аромат, флорален и доста успокояващ. Доста сладко, смятаме, че ще бъде вкусно с лед и газирана вода.” 

Ние си го пием с газирана вода и малко лед вече цяло лято.

Повече информация за събитието и наградените продукти:

https://greattasteawards.co.uk/2017-winners/

Сироп с прекрасен натурален вкус, плътни ароматни нотки на роза и не прекалено сладък. Възможните употреби на този продукт са огромни както за готвене, така и за разнообразни напитки. Също така мислим, че с други алкохолни напитки и коктейли ще има различен вкус и ще пасне много добре. Страхотен продукт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *