Сиропът от рози на harmonica e награден на Great Taste Awards

Сироп с прекрасен натурален вкус, плътни ароматни нотки на роза и не прекалено сладък.

Сиропът от рози на harmonica e награден на престижните британски награди Great Taste awards

Био сиропът от рози на harmonica беше отличен със звезда от Great Taste, най-престижната награда за храни в света. В световно признатия конкурс – стандарт за безупречно качество, тази година се състезаваха 12 300 продукта.

Отличителният етикет на Great Taste е гаранция за отличен вкус и качество, оценено от стотици авторитетни дегустатори. Журито на конкурса включва над 500 от най-взискателните критици на храна, готвачи, ресторантьори и производители, нутриционисти и журналисти.

Great Taste поставя на първо място вкуса, без да се интересува от марки. Всички продукти, включени в дегустацията, са без опаковка. Членовете на журито опитват храната или питието, обсъждат помежду си и едва след повторно тестване дават своята оценка. 

Ето и част от аргументите на журито, с които присъждат наградата на сиропа от рози на harmonica:

Сироп с прекрасен натурален вкус, плътни ароматни нотки на роза, не прекалено сладък. Лек флорален аромат, който успокоява. Възможните употреби на този продукт са разнообразни – както за готвене, така и за приготвяне на различни напитки.

Био сиропът от рози на harmonica се прави от 40% воден екстракт от цветове на маслодайни рози, събрани в Розовата долина и био тръстикова захар.

Екипът на harmonica се гордее с отличието и продължава да създава био продукти с високо качество и незабравим вкус.

Great Taste Awards 2017 се организира от Гилдията на производителите на хранителни деликатеси в Обединеното кралство и е признат критерий за изискани и високачествени храни и напитки.

Повече информация за събитието и наградените продукти:

https://greattasteawards.co.uk/2017-winners/

"Сироп с прекрасен натурален вкус, плътни ароматни нотки на роза и не прекалено сладък. Възможните употреби на този продукт са огромни както за готвене, така и за разнообразни напитки."
Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.