Свежи промени за солети harmonica

Солетите ни имат фенове от 2 до 102-годишна възраст. Те пленяват сърца и небцета, не само защото са хрупкави и вкусни, но и защото са приготвени от чисти съставки. Решени да запазим досегашния им успех, обновихме рецептата и освежихме дизайна им. Представяме ви любимите на всички солети harmonica, вече с кокосово масло.

Защо променихме рецептата?

Досега за приготвянето на различните видове солети harmonica, използвахме нехидрогенирано и нерафинирано био палмово масло. Това масло е от сертифицирано био производство, което няма връзка с безотговорното унищожаване на тропическите гори.

Въпреки това, лошият имидж на безразсъдния конвенционален добив на палмова мазнина засенчи дори и устойчиво добитото палмово масло. Много от феновете на солетите ни се свързаха с нас и изказаха притесненията си за тази съставка в рецептата. А ние в harmonica обичаме да слушаме, освен да споделяме истории.

Вашата обратна връзка и този път бе ключова и така решихме да направим нов прочит на познатите ви солети и да сменим био палмовото масло с кокосово.

Кокосово масло без аромат

Любима съставка на „направи си сам” био влогърите, кокосовото масло има доказано ценни качества. То има дълъг срок на годност и по-висока устойчивост на термична обработка, а да се готви с него е истинско удоволствие.

Измислянето на новата рецепта с кокосово масло отне време и не един и два теста. Всички усилия си струваха, защото успяхме да създадем супер хрупкави и все така вкусни солети. Кокосовото масло, което използваме, е създадено от био сертифицирани кокоси и е филтрирано без употреба на химикали. Така се лишаваме от ангажиращия за мнозина аромат на кокос, но запазваме всичките му хранителни свойства.

Новата рецепта на солетите harmonica се превърна в добър повод да обновим и техните опаковки и да направим дизайна им по-игрив и по-свеж.

Обновените солети harmonica с кокосово масло продължават да са в четири различни варианта (солети, солети от лимец, претцели и пълнозърнести солети) и всичките чакат да бъдат схрускани.

Solet’s go!

Обновените солети harmonica с кокосово масло продължават да са в четири различни варианта (солети, солети от лимец, претцели и пълнозърнести солети) и всичките чакат да бъдат схрускани.

3 thoughts on “Свежи промени за солети harmonica

  1. Подкрепям Радина Петкова- не може тази промяна да води до такава разлика в калориите и за съжаление с нея губите и мен като клиент.

  2. Браво , това е пътя към здравловен живот ! Карате ме да ги купувам все повече и повече ! Жената ,която е коментирала преди мен , явно изобщо не е запозната с ползите на кокосовото масло . Но нека си брои жената калориите, за сметка на здравето ! Браво Хармоника !

  3. Здравейте,аз,може би съм най-големият фен на тези солети,откакто са на пазара, хапвам по едно пакетче ВСЕКИ ДЕН,дори понякога отварям второ. освен страхотния вкус,леки и хрупкави,тези солети бяха най-ниско калорични-което за мен е от голямо значение… 300кал. на 100гр. Сега,с тази промяна калориите стават 400,пак за същото колиество,да не говорим,че някак по-тежки ми се струват на вкус,не е същото.. Съжалявам,че стана тази промяна,бих предпочела предишните.. Ще търся друг вариант .. Успешна седмица!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Социално