Солетите ни имат фенове от 2 до 102-годишна възраст. Те пленяват сърцата и небцета, не само защото са хрупкави и вкусни, но и защото са приготвени от чисти съставки. Решени да запазим досегашния им успех, обновихме рецептата и освежихме дизайна им. Представяме ви любимите на всички солети harmonica, вече с кокосово масло.
Защо променихме рецептата?
Досега за приготвянето на различните видове солети harmonica, използвахме нехидрогенирано и нерафинирано био палмово масло. Това масло е от сертифицирано био производство, което няма връзка с безотговорното унищожаване на тропическите гори.
Въпреки това, лошият имидж на безразсъдния конвенционален добив на палмова мазнина засенчи дори и устойчиво добитото палмово масло. Много от феновете на солетите ни се свързаха с нас и изказаха притесненията си за тази съставка в рецептата. А ние в harmonica обичаме да слушаме, освен да споделяме истории.
Вашата обратна връзка и този път бе ключова и така решихме да направим нов прочит на познатите ви солети и да сменим био палмовото масло с кокосово.
Кокосово масло без аромат
Любима съставка на „направи си сам” био влогърите, кокосовото масло има доказано ценни качества. То има дълъг срок на годност и по-висока устойчивост на термична обработка, а да се готви с него е истинско удоволствие.
успяхме да създадем супер хрупкави и все така вкусни солети
Измислянето на новата рецепта с кокосово масло отне време и не един и два теста. Всички усилия си струваха, защото успяхме да създадем супер хрупкави и все така вкусни солети. Кокосовото масло, което използваме, е създадено от био сертифицирани кокоси и е филтрирано без употреба на химикали. Така се лишаваме от ангажиращия за мнозина аромат на кокос, но запазваме всичките му хранителни свойства.
Новата рецепта на солетите harmonica се превърна в добър повод да обновим и техните опаковки и да направим дизайна им по-игрив и по-свеж.
Обновените солети harmonica с кокосово масло продължават да са в четири различни варианта (солети, солети от лимец, претцели и пълнозърнести солети) и всичките чакат да бъдат схрускани.