Свежи промени за солети harmonica

Solet’s go!

Солетите ни имат фенове от 2 до 102-годишна възраст. Те пленяват сърцата и небцета, не само защото са хрупкави и вкусни, но и защото са приготвени от чисти съставки. Решени да запазим досегашния им успех, обновихме рецептата и освежихме дизайна им. Представяме ви любимите на всички солети harmonica, вече с кокосово масло.

Защо променихме рецептата?

Досега за приготвянето на различните видове солети harmonica, използвахме нехидрогенирано и нерафинирано био палмово масло. Това масло е от сертифицирано био производство, което няма връзка с безотговорното унищожаване на тропическите гори.

Въпреки това, лошият имидж на безразсъдния конвенционален добив на палмова мазнина засенчи дори и устойчиво добитото палмово масло. Много от феновете на солетите ни се свързаха с нас и изказаха притесненията си за тази съставка в рецептата. А ние в harmonica обичаме да слушаме, освен да споделяме истории.

Вашата обратна връзка и този път бе ключова и така решихме да направим нов прочит на познатите ви солети и да сменим био палмовото масло с кокосово.

Кокосово масло без аромат

Любима съставка на „направи си сам” био влогърите, кокосовото масло има доказано ценни качества. То има дълъг срок на годност и по-висока устойчивост на термична обработка, а да се готви с него е истинско удоволствие.

успяхме да създадем супер хрупкави и все така вкусни солети

Измислянето на новата рецепта с кокосово масло отне време и не един и два теста. Всички усилия си струваха, защото успяхме да създадем супер хрупкави и все така вкусни солети. Кокосовото масло, което използваме, е създадено от био сертифицирани кокоси и е филтрирано без употреба на химикали. Така се лишаваме от ангажиращия за мнозина аромат на кокос, но запазваме всичките му хранителни свойства.

Новата рецепта на солетите harmonica се превърна в добър повод да обновим и техните опаковки и да направим дизайна им по-игрив и по-свеж.

Обновените солети harmonica с кокосово масло

Обновените солети harmonica с кокосово масло продължават да са в четири различни варианта (солети, солети от лимец, претцели и пълнозърнести солети) и всичките чакат да бъдат схрускани.

Solet’s go!

Обновените солети harmonica с кокосово масло продължават да са в четири различни варианта (солети, солети от лимец, претцели и пълнозърнести солети) и всичките чакат да бъдат схрускани.
Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.