Продукти: 1 буркан пасата 2 тиквички 2 патладжана 500 г извара 1 яйце магданоз, сол и пипер, зехтин кашкавал за поръсванеНарежете тиквичките и патладжаните на тънки филийки. Най-лесно е с ренде. Осолете ги се и оставете за 30 мин. Патладжаните може леко да се запечете, за да омекнат още.Смесете изварата с яйцето и подправките. Лентите тиквички и патладжан подреждате на кръст и в тях завивате лъжица от плънката. Така подредените “равиоли” заливате с доматения сос, посолявате и поръсвате със зехтин. Печете 40 мин на 180 градуса във фурната.Щом са готови ги поръсете обилно с кашкавал и сервирайте топли. Препеченият квасен хляб им е отличен партньор.