Каузи

Биоземеделие

Всеки ден избираме храна. Избираме вкус и здраве. Избираме плодородна почва, чист въздух и чиста вода. Избираме грижа за биоразнообразието и за климата. Избираме в какъв свят да живеем.

Чиста Струма

България има едни от най-запазените диви реки в Европа – невероятна, запазена природа, с която можем да се гордеем. Унищожаването им от неспособността ни да организираме събирането на отпадъците в населените места е престъпно. Затова решихме да действаме. Вижте как и се включете и вие.

От нищо нещо

Ние видяхме възможност да бъдем част от движението, което търси решения. Затова запретнахме ръкави и тръгваме по следите на хранителните „отпадъци“ . Целта ни е да открием ценна храна точно преди да бъде изхвърлена. А от нея да направим пълноценни и качествени продукти, които да стигнат до колкото се може повече хора.

Smiles в подкрепа на Фондация „За нашите деца“

Избрахме да подкрепим уютния дом „Детство“ – център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, който с обич от екипа на Фондацията са нарекли „Детска къща“. Именно там се дарява най-значимата нужна и навременна грижа за най-малките, изгубили родителска топлина за отделен период от живота си.

Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.