Истории

И твоята пчелна майка също

На 27 март изпълнителният директор на Българската агенция за безопасност на храните /БАБХ/ подписа три заповеди, с които разрешава контролирана и ограничена употреба на трите забранени с мораториум в ЕС неоникотиноидни инсектицида. Дебатът за вредното действие на неоникотиноидите върху природата и здравето на човека е особено актуален в Европейския съюз, затова смятаме, че отмяната на […]

Вафла с пробиотици!

Най-новото ни сладко изобретение работи на два фронта – хем е неописуемо вкусно, хем вдига имунитета и подпомага храносмилането. Да ви запознаем с новото и фрашкано с живот (буквално!) попълнение в редиците на продуктите harmonica – пробиотичната вафла с 1 милиард добавени пробиотични микроорганизми. Да, правилно прочетохте – вафла с пробиотици е последната ни иновация, […]

Фотоистория: Как се прави вкусна вафла?

Откакто започнахме с вафлите harmonica, много хора ни питат „Как се прави вафла?“
Затова решихме да ви покажем как се приготвят вафлите ни от пълнозърнести кори от лимец и кокосово масло.

Сезонни сирене и кашкавал

Когато отрежете парче кашкавал или сирене harmonica, помислете си за природата – тя се съдържа на 100% в млечните ни продукти, с всичките си специфични ароматни и цветни особености, и вкусни така, както може да бъде само чистата и истинска храна.

Сирене в кутия

Всеки почитател на хубавата храна знае, че истинското и вкусно сирене е такова, когато плува в свои води и има собствен дом. Точно такова е и новото ни предложение – сирене в оригинална саламура и кутия, които идеално запазват качествата му.

10 приложения на ябълковия оцет

Използвайки био ябълков оцет получавате гаранция, че плодовете и дърветата не са били обработвани с препарати, а ябълките съдържат акумулирана слънчева светлина, витамини и фибри, нищо излишно!

Фотоистория: Harmonica @ Biofach 2016

Биофах е най-голямото био изложение в Европа. Ние за 4-та поредна година участваме в него. И тази година имахме собствен щанд.