За нас

Ние сме Harmonica и правим истинска храна с грижа за почвата, водата и биоразнообразието, така че да ни поддържа в добро здраве и да ни радва с вкуса си.

Ние сме малък екип, който балансира професионализъм с ентусиазъм, а това което ни обединява е мечтата ни да правим истинска, вкусна и прекрасна храна.
Ние сме малък екип, който балансира професионализъм с ентусиазъм, а това което ни обединява е мечтата ни да правим истинска, вкусна и прекрасна храна.

Започнахме през 2006-а.

Това са основателите на harmonica: Мето, Маги и Любо.
Това са Мето, Маги и Любо, които започнаха harmonica през 2006 година. Маги  е нашата тенис звезда и еко съвест, Любо e запален за екологично земеделие, а Методи се включи с опита си в производството на храни и страстта си за истинския вкус.

Започнахме с едно кисело мляко.

За да го направим перфектно построихме малка мандра (на снимката виждате Маги и Мето на откриването). След това открихме, че за да развиваме мечтата си, не е нужно да правим всичко сами, а можем да избираме и изграждаме добри партньори, така че да правим още повече от най-доброто и пак без никакви компромиси.

Създадохме мрежа от партньорства.

Вече работим с почти 20 производствени предприятия и с много био ферми. Преработваме най-различни суровини и правим повече от 70 различни продукта. През 2014-а сметнахме, че от работата ни повече от 4 000 декара земя е била отглеждана с грижа за почвата, водата и биоразнообразието. А това ни е целта - да докажем, че е възможно да правиш отговорен бизнес с грижа за това, което оставяме след себе си.
Вече работим с почти 20 производствени предприятия и с много био ферми. Вече правим над 60 различни храни. През 2014-а сметнахме, че от работата ни повече от 4 000 декара земя е била отглеждана с грижа за почвата, водата и биоразнообразието. А това ни е целта – да докажем, че е възможно да правим отговорен бизнес с грижа за това, което оставяме след себе си.
Историята продължава...
Социално