
Шоко-близалки:
1 черен шоколад
1 пакет солети от лимец
портокалови резенки
годжи бери, пчелен прашец
Шоко-претцели:
1 бял шоколад
1 с.л кокосово масло
1 пакет претцели, пудра от цвекло

Разтопете шоколада на водна баня. Подредете солети върху леко намазнена хартия за печене. Изсипете го в пош инарисувайте спирали по върха на солетите. Поръсете с портокаловите кори, годжи бери и пчелен прашец. Оставете да стегат в хладилник за поне 15 минути.

Разтопете шоколада с кокосовото масло на водна баня. Потопете всеки претцел в сместа и го отцедете, след което го поставете върху хартия за печене. В останалия шоколад разтворете пудра от цвекло и поръсете върху претцелите. Оставете да стегнат в хладилник за поне 15 мин.