Празник на сламата harmonica 2018

Ежегодният ни празник традиционно ще посрещне стотици приятели на поляната пред мандрата в Мало Бучино, за да отбележи плодородието и събраната реколта.

Елате със семейството и близките си, направете си пикник и се насладете на един ден с чисти емоции и много истинска храна. Очакват ви неповторими забавления за малки и големи, музика, танци и вкусни награди.

 

Всяка есен отваряме вратите на дома си, за да споделим своята грижа за природата, децата и нас самите. Минете по „Пътя на млякото“ в мандрата и се уверете в качеството на всяка стъпка от производството на чистите български продукти. 

 

„Правим истинска храна с грижа за почвата, водата и биоразнообразието, така че да ни поддържа в добро здраве и да ни радва с вкуса си.“ – споделя Любомир Ноков, един от създателите на компанията.

 

Заповядайте! Ще варим лютеница, ще похапваме сладолед, ще опитаме новата реколта нашенски ябълки и круши. Мало Бучино е на 5 минути от Околовръстното по магистралата към Перник. 30 септември, неделя, от 12 до 20 часа. 

Повече за събитието можете да откриете на страницата ни във facebook.

Чакаме ви там! 

Социално