Празник на сламата harmonica 2018

Ежегодният ни празник традиционно ще посрещне стотици приятели на поляната пред мандрата в Мало Бучино, за да отбележи плодородието и събраната реколта.

Елате със семейството и близките си, направете си пикник и се насладете на един ден с чисти емоции и много истинска храна. Очакват ви неповторими забавления за малки и големи, музика, танци и вкусни награди.

 

Всяка есен отваряме вратите на дома си, за да споделим своята грижа за природата, децата и нас самите. Минете по „Пътя на млякото“ в мандрата и се уверете в качеството на всяка стъпка от производството на чистите български продукти. 

 

„Правим истинска храна с грижа за почвата, водата и биоразнообразието, така че да ни поддържа в добро здраве и да ни радва с вкуса си.“ – споделя Любомир Ноков, един от създателите на компанията.

 

Заповядайте! Ще варим лютеница, ще похапваме сладолед, ще опитаме новата реколта нашенски ябълки и круши. Мало Бучино е на 5 минути от Околовръстното по магистралата към Перник. 30 септември, неделя, от 12 до 20 часа. 

Повече за събитието можете да откриете на страницата ни във facebook.

Чакаме ви там! 

Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.