Книга: Загадките на Млечния път

„Загадките на Млечния път“ е първата книга на Хармоника и представя в текст и прекрасни илюстрации едно вълнуващо приключение. Каним ви да се присъедините към това приключение и да тръгнете с нас да разкрием загадките на Млечния път. И не забравяйте да вземете и децата, ще им хареса. Много!

Хари, Моника и татко са 3/4-ти от едно най-обикновено семейство, докато един ден Моника не открива необичайна вълшебна книга, пълна със загадки. Книгата отвежда тримата герои на вълнуващо приключение из планински пасища, кравеферми и мандри и ги среща със супер интересни хора, от които научават много нови тайни за билки, крави и бактерии, ама не по скучния начин на учебниците, а с вълнението на истински откриватели.

Можете да купите от Биомаг, да поръчате от Кашон или да изберете от любимата ви книжарница докато се разхождате.

автор: Свилен Иванов

илюстратор: Сияна Захариева

редактор: Виктор Самуилов

Свилен Иванов – Баща на две деца, роден край морето във Варна. Измисля неустоими лъжи и истории от най-ранна детска възраст и поне досега не са го хващали (или така си мисли). Сценарист на анимационни филми за деца – историите за Гъбелко и неговите приятели по БНТ, както и на шапката на „Лека нощ деца“. Дълго време работи като копирайтър и измисля реклами, а сега преподава маркетинг в Икономическия университет на Варна. Пише дебели научни книги, които малцина четат, свири на класическа китара учи цигулка с дъщеря си. А в калъфа на цигулката си крие още много истории, които съвсем скоро ще започне да разказва.

Сияна Захариева е художник – илюстратор. Работи в областта на детската илюстрация. Обича усещането за хартия и затова често рисува на ръка, обикновено с акрилни бои, използвайки топли и отличителни цветове. В свободното си време кара колело и ходи на разходка в гората. И винаги се оглежда за непознати птици или насекоми. Обича животните, въпреки, че като дете мъничко я е било страх от кравите. Но пък никога не отказвала да похапне мляко.

Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.