Пълнозърнести кори за баница

Пълнозърнести кори за баница

Новите кори harmonica – ароматни и пухкави, направени в перфектното съотношение между пълнозърнесто и бяло брашно. Точени и теглени са ръчнo, без нищо изкуствено и излишно.

Пълнозърнестото брашно е богато на фибри (7 g на 100 g), а те подпомагат храносмилането и се грижат за добрата работа на стомаха.

Качества

Аромат онзи, който усещате на вдоха на хлебарница
Цвят кремаво-ръжен
Вкус незабравим
Външен вид квадратни листа
Съхранение в хладилник
Срок на годност 2 седмици охладени

Съдържание

Био пшеничено брашно, вода, био пшеничен грахам (12,2%), щипка хималайска сол.

Как се прави

Нашите кори ги прави майстор Илиян в град Сливница. Той казва, че истината е в качественото зърно и никоя машина не може да замени силата на човешкия допир – месенето на тестото с ръце е любов.

Илиян знае тайната на хубавите кори от сръбски майстор в Ниш, който преди повече от 18 години му показал тънкостите на (с)ръчното производство.

Хранителна стойност

в 100 г.

Енергийност

288 kcal / 1218 kJ 14.42%

Мазнини

2.63 g 3,76%

Въглехидрати

52.66 g 20.25%

Белтъчини

9,76 g 19.52%
  • Certified Organic
  • Vegan
  • GMO Free
  • Pesticide Free
  • BG-BIO-02

Опаковки

Пакет 400 г

Предложения

Не се колебайте да експериментирате по всякакви начини с корите ни за баница, те го заслужават. Податливи са към солени и сладки внушения (а защо не и към солено-сладки). Ябълки и тиква. Спанак и сирене. Коприва и кашкавал. Извара и стафиди. Знаем, че можете още много.

Пълнозърнестото брашно е богато на фибри (7 g на 100 g), а те подпомагат храносмилането и се грижат за добрата работа на стомаха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *