Фотоистория: Harmonica @ Biofach 2016

Биофах е най-голямото био изложение в Европа. Ние за 4-та поредна година участваме в него. И тази година имахме собствен щанд.

Biofach 2016, Nürnberg, Germany

Биофах е най-голямото био изложение в Европа. Ние за 4-та поредна година участваме в него. И тази година имахме собствен щанд. Решихме да дадем задачата по проектирането и конструкцията на Сдружение Трансформатори.

За 4-те дни на изложението срещнахме много потенциални и нови партньори, съмишленици, и хора, които са ни вдъхновявали през годините.

harmonica stand at Biofach
Щандът ни е направен изцяло от re-board картон. Разработен е за многократна употреба, а формата му, разбира се, е хармоника.
11
Тази година акцентът ни е специалното кафе Dabov&harmonica.
DSC_8004–Copy
А кафето ни, освен, че е специално, е просто unbelievable!
harmonica at biofach
Срещаме голям интерес към храната, която правим. Кефирът е популярен и тук, и ни разпитват много за него.
Biofach 2016
Обичаме онова, което правим. Буквално! Особено лютеница със солети, което се оказа перфектна комбинация за гладни и уморени изложители.
biofach
Всеки ден на щанда ни идват много хора от цял свят. За голяма част от тях това е първа среща с българска храна. Затова всяка похвала е много ценна и значима за нас.
Biofach and harmonica
Освен, че е много работа, Biofach има и своите забавни страни.
biofach 2016
Времето на панаира минава бързо. Последната вечер разглобяваме щанда. Заредени с много ентусиазъм и сили се подготвяме за връщане към България. Догодина – пак!
всяка похвала е много ценна и значима за нас
Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.