Фотоистория: Harmonica @ Biofach 2017

Биофах е най-старото и голямо био изложение в Европа. Ние за 5-та поредна година участваме в него.

Biofach 2017, Nürnberg, Germany

15-18.02.2017

Биофах е най-старото и голямо био изложение в Европа. От 1989 година то се провежда всяка година в Нюрнберг, Германия. А ние сме част от него за 5-и пореден път. Щандът ни беше проектиран и създаден специално за нас от Сдружение Трансформатори през 2015, и тази година с леки допълнения го ползваме отново.

За 4-те дни на изложението срещнахме много партньори, с които вече работим, както и потенциални бъдещи клиенти, дистрибутори и съмишленици.

Мястото на щанда ни изглеждаше така, когато дойдохме. Посрещна ни само този самотен хладилник.
Три часа по-късно изглеждаме по-добре. За втора поредна година сглобяваме този щанд. Той е направен изцяло от картон. Опитваме се да въздействаме по-малко на природата и да произвеждаме по-малко (и изцяло рециклируем) отпадък.
Тази година на фокус са вафлите и сиропите. А това е специалната ни сиропена инсталация, дело на талантливия Делчо Делчев. Много хора спираха заради нея и оставаха на бара за чаша сироп с газирана вода.
Горди сме, че всяка година изложителите от България стават все повече. Успяхме да ги съберем на чаша вино на нашия щанд. Щастливи сме, че имаме толкова съмишленици в биологичното производство и създатели на вкусна и чиста храна.
Дните на изложението минават неусетно бързо и е време отбор harmonica да се прибира удома. Благодарни, вдъхновени и малко уморени започваме да се готвим за следващата година!

 

 

всяка похвала е много ценна и значима за нас
Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.