Photo: Ruslan Vakrilov

Нови звезди от Great Taste наградите

Имаме два наградени продукта – Лютеница Хаджиеви и Бадемов тахан.

Great Taste Awards 2019

Имаме повод за гордост. За трета поредна година печелим награди от английските Great Taste награди или за по-кратко Световното по вкусна храна. Освен, че три от три години сме с награда, тази година имаме два наградени продукта, а именно Лютеница Хаджиеви и Бадемов тахан.

В работата ни вкусът на храната, която правим, винаги е основен приоритет.

Случвало се е да минава повече от година в различни проби и експерименти, докато стигнем до това, което търсим. Защото сме убедени, че освен да е с чисти съставки, избрани суровини и от биологично земеделие, най-важното нещо, заради което хората биха избрали harmonica, е да им е вкусно. А да е вкусно е нещо много просто – значи, че като опиташ една лютеница или един тахан и ти се иска да си хапнеш още от него.

Горди сме и с това, че четирите ни награди са в четири различни категории храна. Приемаме това като признание, че при нас вкусът не е случайност, а е факт във всичко, което правим. А то не е малко. Имаме към 120 продукта в 21 различни категории. Ако не вярвате, вижте в Продукти.

Harmonica празнува Great Taste awards

И за финал – през целия месец октомври победителите Лютеница Хаджиеви и Бадемов тахан ще са с 10% отстъпка, ако ги поръчате онлайн на Кашон от harmonica.

Припомняме ви победителите от предните години:

Harmonica – отличените продукти

Започваме подготовка за следващата награда, а дотогава вашата всекидневна подкрепа остава най-голямата ни награда.

Започваме подготовка за следващата награда, а до тогава вашата всекидневна подкрепа остава най-голямата ни награда.
Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.