Вафла biotic+

Най-новото ни сладко изобретение работи на два фронта – хем е неописуемо вкусно, хем подпомага храносмилането.

Да ви запознаем с новото и фрашкано с живот (буквално!) попълнение в редиците на продуктите harmonica – вафла с 1 милиард добавени пробиотични микроорганизми. Да, правилно прочетохте – вафла с пробиотици е последната ни иновация, в която са съчетани чисти съставки, чудесен вкус и специфични качества. Нетипично за вафла, нали? Балансът на чревната микрофлора е важен фактор за това да сме здрави и с нормално функциониращ стомах. Пробиотиците пък са едни от най-верните работници за поддържането на този баланс и силен имунитет. Точно това е силната страна на новата ни вафла.

Да поговорим малко за нея.

vafla_biotik - Copy

Направихме я след класическата, “зелена” вафла. Новата вафла съдържа специално подбрани пробиотични култури и пребиотични фибри (инулин от агаве). Фибрите помагат на милиардите миниатюрни приятели в стомаха ни да се размножават безпрепятствено (а това е нещо, което много искаме).

Най-страхотното ни откритие

Вафленият крем е чудесен носител и място за съхранение на пробиотиците. Те могат да стоят в латентна форма в него (тоест, полу-заспали и чакащи нещо да ги активира) в продължение на месеци! За да са жизнеспособни, в нашата вафла полезните микроорганизми се добавят ръчно в най-подходящия и щадящ за тях момент.

Това откритие нямаше да е възможно без знанията и опита на научния екип, ръководен от професор Жечко Димитров. Те вложиха много усилия в подбора на пробиотичните култури и проследяването на тяхната жизненост. Благодарим на тях, а също и на нутриционистите Надя Петрова и Маги Пашова за идеите и консултациите, както и на шоколатиерите Венсант Гайо и Любо Йорданов за многобройните опити за добавяне на пробиотиците в правилния момент.

Това е накратко за новата ни вафла биотиц+, можете спокойно да ни цитирате на тези, които ви обвиняват, че прекалявате с нея.

6 thoughts on “Вафла biotic+

  1. В.Пасев, д-р ик. Продуктът е много добър, поздравления, но: как е възможно да не е посочено на метроопаковката / кашонче/ колко броя вафли има в нея !? Всеки път, когато си купувам в МЕТRO кашони от Вашите вафли имам проблем, защото кодът не показва колко са бройките в кашона, касиерките почват да търсят на кашона – също не пише нищо, тогава разопаковат, изсипват на лентата и почват да блоят – пълна излагация, хора на опашката почват да ругаят производителя. Защо си причинявате това, след като не го заслужавате, нямате ли един професионалист в търговския отдел да седне да се уточни със специалистите на Метро !?

  2. Страхотна вафла, невероятен вкус. Топи се в устата. А като знаеш, че съдържа много полезни неща, може да си позволиш без особени угризения на съвестта по някоя вафла от време на време!

  3. Вафлата е просто невероятна. Има греховен вкус, а същевременно е полезна. Тенкю пипъл! Радвам се, че беше в последния goodbox, за да мога да се запозная с нея и вече сме приятелки! :)

    1. Кои от вашите продукти ще ми препоръчате при диета: без глутен,без захар ,млечни и без яйца.Много ми е трудно да намеря такива,ще се радвам ако ги открия при вас!Благодаря!

  4. Много са вкусни и двата вида вафли, само да кажа като диабетик, че ако са със стевиа, ще можем да ги ядем не само при хипогликимия.

    Както и ако опаковки по 6 примерно биха ги наравили по-достъпни като цена.

    Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Социално