Вафла biotic+

Най-новото ни сладко изобретение работи на два фронта – хем е неописуемо вкусно, хем подпомага храносмилането.

Да ви запознаем с новото и фрашкано с живот (буквално!) попълнение в редиците на продуктите harmonica – вафла с 1 милиард добавени пробиотични микроорганизми. Да, правилно прочетохте – вафла с пробиотици е последната ни иновация, в която са съчетани чисти съставки, чудесен вкус и специфични качества. Нетипично за вафла, нали? Балансът на чревната микрофлора е важен фактор за това да сме здрави и с нормално функциониращ стомах. Пробиотиците пък са едни от най-верните работници за поддържането на този баланс и силен имунитет. Точно това е силната страна на новата ни вафла.

Да поговорим малко за нея.

vafla_biotik–Copy

Направихме я след класическата, „зелена“ вафла. Новата вафла съдържа специално подбрани пробиотични култури и пребиотични фибри (инулин от агаве). Фибрите помагат на милиардите миниатюрни приятели в стомаха ни да се размножават безпрепятствено (а това е нещо, което много искаме).

Най-страхотното ни откритие

Вафленият крем е чудесен носител и място за съхранение на пробиотиците. Те могат да стоят в латентна форма в него (тоест, полу-заспали и чакащи нещо да ги активира) в продължение на месеци! За да са жизнеспособни, в нашата вафла полезните микроорганизми се добавят ръчно в най-подходящия и щадящ за тях момент.

Това откритие нямаше да е възможно без знанията и опита на научния екип, ръководен от професор Жечко Димитров. Те вложиха много усилия в подбора на пробиотичните култури и проследяването на тяхната жизненост. Благодарим на тях, а също и на нутриционистите Надя Петрова и Маги Пашова за идеите и консултациите, както и на шоколатиерите Венсант Гайо и Любо Йорданов за многобройните опити за добавяне на пробиотиците в правилния момент.

Това е накратко за новата ни вафла биотиц+, можете спокойно да ни цитирате на тези, които ви обвиняват, че прекалявате с нея.

Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.