Козята ни извара взе голяма награда

Шампиони по вкус

Получихме три звезди за ето тази фе-но-ме-нал-на козя извара от световните награди Great Taste.

И сме толкова горди и доволни!

Наградите Great Taste се провеждат всяка година в Лондон и са нещо като световното първенство по вкус. Журито са групи от стотици подбрани критици, готвачи, ресторантьори, производители, нутриционисти и журналисти, които оценяват хиляди продукти от цял свят. Тази година са участвали 14 200 продукта. От тях само 200 са получили оценка 3 звезди! И сред тях е козята ни шампионка.

Ако ни следите знаете, че от 2017 досега печелим звезди всяка година – имаме общо 12 звезди за 10 различни продукта. С толкова много награди, получихме и правото да се наричаме Great Taste Producer (производител на велик вкус).

Другите ни шампиони са: лимонадата, солетите от лимец, сиропът от рози, тъмният какаов крем, лютеницата (разбира се!), бадемовият тахан, крема сиренето, бисквитките и сушените сливи.

Обикновено не се вълнуваме много от награди, но това е наистина голямо признание за огромното внимание, което отделяме на това всичко Хармоника да е супер вкусно. Хармоника да означава – вкус и отговорност.

Благодарим на всички – от пастирите и фермерите, през технолозите и шофьорите до всички в екипа на Хармоника, които са част от тази работа.

Благодарим и на всички вас, че си купувате и оценявате всекидневно Хармоника. Без вас нямаше да има три звезди. Черпим ви виртуално с бисквитки намазани богато с тризвездна козя извара.

Новини от harmonica

Можете да получавате повече информация за това, което правим, и най-новите ни предложения директно по мейл, без досаден спам.